105E club

Post questions, thoughts or comments on anything English & European Ford related here.
Post Reply
peteleo
Posts: 1197
Joined: Sun Aug 24, 2008 11:57 am
Location: San Mateo,California

105E club

Post by peteleo » Sat Jun 22, 2019 9:17 pm

Is there anyone else having a problem getting into the Ford Anglia 105E club site. It constantly refreshes itself in cycles.

Dave C
Posts: 103
Joined: Thu Mar 24, 2016 5:24 pm
Location: Pitt Meadows, B.C. Canada

Post by Dave C » Mon Jun 24, 2019 8:12 am

I was just on it this morning, all ok.

Dave.

peteleo
Posts: 1197
Joined: Sun Aug 24, 2008 11:57 am
Location: San Mateo,California

Post by peteleo » Mon Jun 24, 2019 12:17 pm

It maybe be my computer. When I google Anglia 105E owners club the home page site jumps in cycles. I have no problem with any other site.

Brett Wilkie
Posts: 1485
Joined: Sun Sep 16, 2012 12:42 pm
Location: Vancouver British Columbia Canada

Post by Brett Wilkie » Mon Jun 24, 2019 11:21 pm

What is the actual link to the site? I have never been on it.
Anglia 100e modified
Prefect 100e stock

Dave C
Posts: 103
Joined: Thu Mar 24, 2016 5:24 pm
Location: Pitt Meadows, B.C. Canada

Post by Dave C » Tue Jun 25, 2019 8:37 am

fordanglia105eownersclub.co.uk

Brett Wilkie
Posts: 1485
Joined: Sun Sep 16, 2012 12:42 pm
Location: Vancouver British Columbia Canada

Post by Brett Wilkie » Tue Jun 25, 2019 11:02 am

I went to their membership page and I can't even read the details? It keeps flashing back to the top of the page.
Anglia 100e modified
Prefect 100e stock

peteleo
Posts: 1197
Joined: Sun Aug 24, 2008 11:57 am
Location: San Mateo,California

Post by peteleo » Tue Jun 25, 2019 3:28 pm

I'm having the same issue.

Dave C
Posts: 103
Joined: Thu Mar 24, 2016 5:24 pm
Location: Pitt Meadows, B.C. Canada

Post by Dave C » Tue Jun 25, 2019 3:33 pm

That's weird. I just went there and it's working fine.

Dave.

mark
Posts: 73
Joined: Sat Apr 05, 2008 5:10 am
Location: south carolina

Post by mark » Tue Jun 25, 2019 5:31 pm

I had same problem yesterday, but just now tried it and it works.....nope...I take that back....I got further into the site this time...but it is now jumping again.

Langlia
Posts: 584
Joined: Mon Dec 14, 2015 11:04 pm
Location: Langley BC

Post by Langlia » Fri Jun 28, 2019 9:35 am

Very annoying. Happens 9/10 times for me

peteleo
Posts: 1197
Joined: Sun Aug 24, 2008 11:57 am
Location: San Mateo,California

Post by peteleo » Fri Jun 28, 2019 3:47 pm

I was able to login in last night which cleared the issue of jumping on the home page. I'll let them know that there's is a problem.

Post Reply